Аз мисля, представете си!

Аз мисля (опитвам се, макар че не е лесно)! Какво стана с протестите срещу двойните цени на тока? Аз не съм излизал на улицата, но се възхищавах за това, че се случва, до момента в който, някои решиха, че народа е излязъл да премахне всички партии. За мен, когато някой каже че е срещу всички, означава че той не иска да каже срещу кого точно е, защото тези, които са с него, може и да не са на същото мнение.
      И ето, че тези, които тръгнаха срещу всички в парламента и не искаха да има лидери, станаха лидери и се наредиха до всички, и всичките тези всички, започнаха яростна борба срещу ЕДИН.  Този един е ГЕРБ с Бойко Борисов и Цветан Цветанов. А тези, които викаха от съдебните зали (при произнасяне на присъдите им)  "- Огън още 6 месеца до изборите, сега траят и потриват ръце, защото може и някои от техните хора да влязат във властта и да предложат втори закон "Ванко едно"...
      И между другото, съвсем случайно Благоевградската байрактарка от протеста срещу ерепетата, се появи на конгреса на БСП. И понеже споменах БСП, ще кажа, че единствено Сергей Станишев е откровен и казва, че целта е да се отнеме властта от ГЕРБ. Дори той е готов, да не я упражнява, а само да каже кой!? Готов е да вкара и някои от тези дето обикаляха около парламента и Орлов мост.

     А този Цветан Цветанов е непоносим. Опитва се да разбере, кои какво прави в държавата и харчи пари за сересета. А сересетата излизат срещу него и неговите хора и вместо на него, някой ги носи на Станишев?! И то безплатно?!
     И на всичкото отгоре Цветан Цветанов има не един а шест апартамента, заедно с тези от тъща му! Бива бива, ама чак пък шест и то не хотели, ами апартаменти, които онази госпожа, дето ни пита през час от телевизора дали е нормално нормалното, се възмущава от този факт, без значение дали апартаментите са четири или шест (тя вече не помни, а само ни напомня). Не знам дали е вярно, но от същите тези телевизори съм чувал, че тази госпожа може да купи толкова апартамента, с една заплата (хонорар или комисион) от там, от където идва.... Е това мисля че не е нормално!... А че тя оставя чуждестранните си дейности, за да дойде да работи в полза роду, добре нормално е и патриотично.

      Понеже от Орлов мост имаше инициатива да си пишем законите чрез интернет, предлагам, за да е справедливо и да няма по-бедни политици и управници от Цветан Цветанов. На всички, които до сега са управлявали, управляват и ще управляват, като съсипват държавата, както и на кредитните милионери, да се оставят по шест апартамента (не хотела), а другото им  имане в България и по света, да остане в полза на социалните дейности, подпомагане на средния и малък бизнес и т. н.... те постоянно ни го разясняват.... По този начин, ще има по-малко желаещи да ни оправят, заедно с държавата. И това е точно в духа на исканията от неизлъчените водачи на протестите!
 
      За да не се правя, като всички, които викаха, че са срещу всички и не казваха за кого са, аз съм за този, когото нападат всички дето викаха че са срещу всички и заедно с всички, срещу които викаха, сега викат срещу него!
      Защо съм за ГЕРБ ли? Защото те са единствените от досега управляващите, които при искане на втори мандат, посочват КОНКРЕТНИ грешки, които искат да поправят и аз искам да им дадем втори шанс!
    

Коментари

Популярни публикации от този блог