петък, 31 май 2013 г.

"Сурва 2013"- Гайтан махала


събота, 18 май 2013 г.

Смяна на статуквото - очен харашо, машалла, зеер гуут!

            
            Ако това е смяна на статуквото, здраве му кажи!

           Преди повече от година, Станишевци започнаха да ме убеждават, че са за смяна на статуквото?! И ме убеждаваха, че статуквото това е управлението на ГЕРБ. Какво  нахалство! Столетницата БКП-БСП, която от 60 години не е излизала от властта (надземна и подземна) и 40 от тези 60 години управлява, чрез диктатура, няма нищо общо със статуквото, а  ГЕРБ която от три години управлява с малцинство е статукво и лидерът и е диктатор?!

          Не знам дали са доволни хората, които излизаха да протестират и гръмогласните им лидери викаха вън всички от парламента? Аз за пореден път споделям мнението си, че ако някой ми казва, че е срещу всички, то-той е само срещу някого, срещу когото аз може и да не съм!

         Прокуратурата не била се намесила в изборите?! Добре де. Защо след като обяви, че превантивно са "арестувани" бюлетини готови за експедиция, не спря превантивно и предаванията на Бареков, чрез които се нарушаваше закона за изборите? А излизаха съобщения, че вярно са под охрана бюлетините и прокуратурата ще се произнесе през следващата седмица. Демек, по дено в средата?! И какво стана в срядата? Главният прокурор ме убеди, че прокуратурата ще си свърши работата. Аз мисля, че по този казус, тя си свърши работата още в съботата!?

         Мая Манолова, като гражданин, като политик и като юрист е подала сигнала, защото тя не можела да знае, че някой е готов да обере банка и да не подаде сигнал. Всичко щеше да е идеално, ако тя не е другият обирджия, който по този начин обра същата банка?!
        
         Абе тия хора, дето ме убеждават, че ако хваля себе си е агитация, а ако клеветя опонента си не е агитация, за олигофрен ли ме мислят?!


         Питам се, дали Станишевци нямат интерес да има повече разчитащи на помощи, неграмотни хора, които те наричат народ, а в същност сме материал, който те по-лесно да обработват? Защото, ако не се лъжа, коалиционният им партньор Лютви Местан (който може би също не е от статуквото) доста време в парламента се "грижеше" за образованието и демогравските неща?!......И направи така, че българомохамеданите в родопите, които никога не са говорили на турски език, сега да изучават "майчин" език?! Другарю Станишев, дали няма този път демогравските проблеми да ги поверите на другият ви коалиционен партньор Евро Рома, та всичко да си дойде на мястото?

        Признавам! В последният ударен компроматен ден бях в нокдаун и почти ме бяхте убедили да не гласувам.
         

Бабугери от с. Крупник в Перник 1996г(2)


петък, 10 май 2013 г.

Ден на Европа 2013 - "Копаница"


ГЕРБ и БСП да съставят правителство?!

           ГЕРБ и БСП да съставят едно правителство е все едно "Левски" и "ЦСКА" да станат един отбор, казва Бойко Борисов и е прав. Но аз мисля (пак си позволявам), че националните футболисти от "Левски" и "ЦСКА" играят заедно за България!

           А я да погледнем, какво прави нацоиналният ни политически отбор в европарламента?! Ритат се по кокалчетата, чудят се какви още компромати да сътворят в името на България срещу интересите И?! Няма с какво да се похвалят, че са издействали от позицията си за България? И с най-голямо удоволствие още рано сутрин ни съобщавт че там в Брюксел всичко се знае за диктатурата в България?!

         Аз не разбрах, симпатизантите на лидера на евролевицата, срамуват ли се или се страхуват да кажат свободно, че са за коалицията му?!

9 Май ден на Европа - Симитли 2013 (мажоретки)


сряда, 8 май 2013 г.

Стегнете се Другари, остават само 3 процента!

     Стегнете се другари, остават само три процента, а вие изваждате едни ряхави сересета, където не се разбира бат Бойко, какво говори, с кого го говори, камо ли пък, защо? Бива ли така! Налага се анонимният доставчик, писмено да го допълва, та да може Ана Цолова да ми го обясни в телевизора.
     А тоя Цветан Цветанов, толкова народна пара потроши, за да подслушва само Бойко Борисов и после пък се разпорежда да бъдат унищожени?... Но какво става, нали тия унищожените сересета, заедно с техниката бяха прибрани в прокуратурата, за да се възстанови, каквото може. Аз не разбрах, това днешното от тях ли е или не? Ако не е, защо анонимният не го е съхранил цяло и качествено, а е чакал да бъде унищожено и техниката прибрана в прокуратурата. Сигурно за да си мисля, че анонимният е от прокуратурата?
     Ама и тая прокуратура, не вземе да арестува, Бойко Борисов за лъжа, а се обяснява , че той не е бил на разговор, а на разпит! Така де, иначе излиза, че докато е разговарял с тях, те са го записвали!
     Евала само на Бареков! Той още вчера обеща, че до петък ще излязат резултатите от последните соц- проучвания, които той знае какви са, но да не избързва и тогава да я видим Мира Радева!
     Другари, стегнете се! Остават три процента и само два дни за копромати!
     Казвам ви! Ако утре не излезе нещо сериозно, аз няма да гласувам за вас!

                        
П.П. - Изненадахте ме! Първо не са оставали само два, а три дни! И на 11 май 2013 направо ме ошашавихте с компромата от Костинброд! Признавам, майстори сте!

Пирин пее 2012 - баене против кокоши трън